Duette- och plisségardin

Detta solskydd passar överallt, är du intresserad av ett stilrent solskydd som inte tar mycket plats men ändå ger det extra lyftet i rummet. Då är det duette-/plisségardinen du ska ha. Den finns i många olika färger och mönster, som mörkläggande och med olika reglage som handmanövrerad eller batteridriven motor.

Tack vare de olika vävarna är detta solskydd nästan lika mycket inredningsdetalj som solskydd i hemmet. Hämta produktblad här under.

Duette Plissé Förspänd Frihangande

Duette Plissé LiteRise

Duette Plissé Plafond Lutande

Rullgardin

Rullgardinen har, precis som duettegardinerna, genomgått en stor transformering i form av de många vävar man nu kan välja mellan. Mycket med mönster och färger samt det klassiska vita gör att man kan mixa och matcha på ett annat sätt än förr.

Vi levererar alltid måttbeställda rullgardiner och med de många modellerna och vävarna så kan ni vara säkra på att få en fin skräddarsydd lösning som passar just er. Hämta produktblad här under.

Rullgardin Basic

Rullgardin Small

Rullgardin Medium

Rullgardin Large

Insektsnät

Detta är inget solskydd men något som vi i Sverige har stor användning av. När sommaren börjar komma så blir det oftast varmt inne och då kanske det öppnas för att vädra, altandörr eller ett fönster. Då är det skönt att slippa insekterna, mygg och flugor som annars tar sig in.

Insektsnätet fungerar likt en rullgardin med kassett och heltäckande borstlist-skenor på sidorna. När man inte använder den hissar man bara upp den i sin vitlackade kassett.
Hämta produktblad här under.

Insektsnät

Lamellgardin

Ett måste om ni har ett stort glasparti som skall täckas från insidan. Passar även bra att skärma av i konferensrum/kontor eller om man vill dela av ett stort rum i hemmet.

Vanligt i många nybyggda hus är det stora triangulära fönstret i vardagsrummet ovanför ett skjutparti eller liknande. Här passar lamellgardinen ypperligt.

Lamellerna kommer i två olika bredder, 89mm och 127mm.
Hämta produktblad här under.

Lamellgardin

Persienn

Den gamla trotjänaren lever kvar än. En enkel, smidig och prisvärd produkt som finns att få i många olika färgkombinationer. Hämta produktblad här under.

Persienn 25 mm

Gardiner

Med en gardin får du med lätthet en inredd och ombonad känsla i hemmet. Det passar även väldigt bra med gardiner i uterum och inglasade balkonger. Vi tillhandahåller både skenor och har ett brett sortiment av tyger. Hämta produktblad här under.

Vill ni att vi ringer upp eller kommer och mäter?