Terrassmarkis

Terrassmarkiser erbjuder dig en trevlig och uppskattad skugga under de varmare dagarna på sommar och vår. Den skapar ett flexibelt uterum på nolltid och finns i många olika modeller och färger, allt för att kunna matcha just ditt hus.

Fönstermarkis

En fönstermarkis hjälper till för att få ner temperaturen under de varma vår- och sommardagarna till en behaglig nivå.

Eftersom solens UV-strålar bleker det mesta så är en markis en bra lösning även mot detta och samtidigt ger det fasaden/huset ett estetiskt lyft.

Alla våra fönstermarkiser kan motoriseras och det är idag vanligare att man tar med motor än med band.

Zipscreen

Många av dagens hus byggs med stora glaspartier och här på västkusten måste man, när man funderar på solskydd, tänka lite extra gällande vindtålighet och funktion.

Zipscreen är ett perfekt val i dessa lägen då den är vindklassad upp till 32m/s och eftersom väven är perforerad så behåller man utsikten. Hur mycket ljus man vill släppa igenom guidar vi er med då det finns många vävar med olika öppenhetsfaktorer.

Ett stort plus är att zipscreens sänker värmen väldigt väl då solen inte kommer åt glaset överhuvudtaget vid nerkört läge.

Pergolazip / Takzip

Blåser det extra hårt hos dig, du är osäker på om en terrassmarkis kommer klara det hårda vädret? Med en snygg och stabilt förankrad konstruktion med zip-funktion i väven så är detta ett mycket bra alternativ för er. Den kan även kombineras med LED-belysning samt terrassvärmare!

Vill ni att vi ringer upp eller kommer och mäter?