Terrassmarkis

Terrassmarkiser erbjuder dig en trevlig och uppskattad skugga under de varmare dagarna på sommar och vår. Den skapar ett flexibelt uterum på nolltid och finns i många olika modeller och färger, allt för att kunna matcha just ditt hus. Hämta produktblad här under.

Terrassmarkis T230

Terrassmarkis T380-T370

Terrassmarkis T400-serien

Terrassmarkis T520-T560

Terrassmarkis T720

Terrassmarkis Duo

Fönstermarkis

En fönstermarkis hjälper till för att få ner temperaturen under de varma vår- och sommardagarna till en behaglig nivå.

Eftersom solens UV-strålar bleker det mesta så är en markis en bra lösning även mot detta och samtidigt ger det fasaden/huset ett estetiskt lyft.

Alla våra fönstermarkiser kan motoriseras och det är idag vanligare att man tar med motor än med band. Hämta produktblad här under.

Fönstermarkiser F220-F320

Fönstermarkiser F420

Fonstermarkiser F450-F520

Zipscreen

Många av dagens hus byggs med stora glaspartier och här på västkusten måste man, när man funderar på solskydd, tänka lite extra gällande vindtålighet och funktion.

Zipscreen är ett perfekt val i dessa lägen då den är vindklassad upp till 32m/s och eftersom väven är perforerad så behåller man utsikten. Hur mycket ljus man vill släppa igenom guidar vi er med då det finns många vävar med olika öppenhetsfaktorer.

Ett stort plus är att zipscreens sänker värmen väldigt väl då solen inte kommer åt glaset överhuvudtaget vid nerkört läge. Hämta produktblad här under.

Zipscreen Z360

Zipscreen Z460

Zipscreen Z460 Solcell

Zipscreen Z560

Pergolazip / Takzip

Blåser det extra hårt hos dig, du är osäker på om en terrassmarkis kommer klara det hårda vädret? Med en snygg och stabilt förankrad konstruktion med zip-funktion i väven så är detta ett mycket bra alternativ för er. Den kan även kombineras med LED-belysning samt terrassvärmare! Hämta produktblad här under.

Takzip TZ330

Pergolazip PZ420-PZ440

Pergolazip PZ550

Vill ni att vi ringer upp eller kommer och mäter?